NL14-1562831    ( klik voor stamboom )   

                                                                                             

                                         

                                            

                                           

 Doffer NL14-1562831  Rode Benno Roodkras  100% Jelle Jellema via Benno Kastelein uit SUPERLIJNEN

 

  NL14-1562831

 

 In de stamboom "Zwart Goud" , "Mette" , "Orion" , "Olympic Miss Gijsje" , "02" , "Fond Koppel" etc...

 

 Uit Zoon "Orion" x Dochter "Zwart Goud"


 Vader is zoon "Orion" x dochter "Olympic Miss Gijsje"
 Moeder is dochter "Zwart Goud"  x   "Mette"

 Naam “Rode Benno”
 "Orion" is broer van "Jade", "Kiara" en "Saffier"
 En vader van o.a, "Nirvana"
 "Miss Gijsje" was beste duif Olympiade
 "Zwart Goud" is vader van "Orion", "Saffier", "Jade" etc.
 Grootvader 1e Internationaal Barcelona 2014
 100% Jelle Jellema
 "Orion" wint :
 6e Nationaal Bergerac 2004
 7e Nationaal St. Vincent 2006

 Vader van "Nirvana"
 Won o.a. :

 6e Nationaal St. Vincent
 11e Nationaal Bergerac
 14e NPO Periqeux
 24e Nationaal Bergerac
 "Orion is nestmaat van "Saffier". Vloog o.a. 1 NPO Ruffec met kopwind en is stammoeder.

 


 

 Vader NL12-1184922 Roodkras   “Julius”  Rechtstreeks Jelle Jellema  ( = nestbroer van "Miss Orion" NL12-1184923 )

 

 Uit supercrack- en kweker “Orion”  x  dochter “Olympic Miss Gijsje” van Arjan Beens

 Halfbroer "Nirvana" en "Sophie"

 

 Palmares "Sophie" :

 

  3e Nationaal St. Vincent 2011

13e Nationaal St. Vincent 2010

15e Nationaal Bordeaux 2009

29e Nationaal St. Vincent 2012

97e Nationaal Orange 2010

 

 

 

 

 Grootvader NL01-1110401 “Orion” uit “Zwart Goud”  x  “02” vloog o.a. :

 

 

 ●

    6e Nationaal Bergerac 2004, 4588 duiven

 ●

    7e Nationaal St. Vincent 2006, 1373 duiven

 ●

  48e Nationaal Ruffec 2002, 5132 duiven

 ●

  51e Nationaal Ruffec 2006, 3570 duiven

 ●

  79e Nationaal Ruffec 2005, 4133 duiven

 ●

129e NPO Ruffec 2003, 1936 duiven

 Vader van :

 ●

  6e Nationaal st. Vincent 2008, 1348 duiven

 ●

11e Nationaal Bergerac 2008, 3426 duiven

 ●

12e NPO Perigeuex  2006, 1608 duiven

 ●

12e Nationaal Munchen 2006, 1824 duiven

 ●

14e Nationaal Ruffec 2006, 3570 duiven

 ●

24e Nationaal Bergerac 2006, 3432 duiven

 ●

44e Nationaal Bergerac 2005, 3680 duiven

 ●

47e Nationaal Bordeaux 2008, 1914 duiven

 ●

59e Nationaal St. Vincent 2007, 1313 duiven

 ●

Nirvana

 ●

Iceman

 ●

Witstaart

 

 "Orion" is tevens grootvader van "Silvie" 3e INTERNATIONAAL BARCELONA 2014.

 

 

 Grootmoeder NL10-1221897  dochter Olympic Miss Gijsje  van Arjan Beens

 

 Moeder van :

 ●

  12e NPO Bergerac 2015

 ●

  54e NPO Bergerac 2014

 ●

126e NPO Bergerac 2014

 ●

178e NPO Ruffec 2013

 ●  Broer van de "NL10-1221897" is de "NL10-1221898"  en vader van "Roos" 3e Nat.Barcelona 2016 bij Jelle Jellema

      De topkweker van Jellema de "898" is reeds vader van :

 ●        3e   Nationaal Barcelona 2016

 ●     30e   NPO Bergerac 2014

 ●     42e   NPO Limoges 2014

 ●     68e   NPO Bergerac 2013
 ●     94e   Nationaal Marseille 2015
          Vader van duifkampioen "Sylvia"

 

 

 "Olympic Miss Gijsje” vloog o.a. :

 ●

 7e Nationaal Cahors 2010,         11.054 duiven  (1741 mpm)

 ●

 6e NU Brive 2010,                      18.246 duiven  (1037 mpm)

 ●

       652e Nationaal Cahors 2010,            4.998 duiven  ( 891 mpm)

 ●

         15e Nationaal Brive 2011,             11.957 duiven  ( 968 mpm)

 ●

           6e Nationaal Montpellier 2011,      7.856 duiven  (2057 mpm)

 


 

 

 Moeder NL10-1221792  “Dochter Zwart Goud”  = Halfzus "Orion" , "Saffier" , "Jade" , "Kiara"

 

 Volle zuster won : 17e Brive , 42e Cahors , 44e Cahors

 

 

 

 

 Grootvader NL98-1364798  “Zwart Goud”

 

 "Zwart Goud" NL98-1364798. Wat valt over deze doffer nog verder te vertellen.

  Eén van de beste kweekdoffers uit de fondwereld. Grootvader van de 1e Nationaal en 1e Internationaal Barcelona 2014  

  Lees meer >>  (website van Jelle Jellema niet meer bereikbaar)

 

  Vader van :

 

 •

1e NPO Ruffec 2003, 3285 duiven

 •

2e NPO Ruffec 2004, 2234 duiven

 •

6e Nationaal Bergerac 2004,  4588 duiven

 •

6e NPO Brive 2004,  1502 duiven

 •

7e Nationaal St. Vincent 2006, 1373 duiven

 •

14e Nationaal Limoges, 3284 duiven

 •

16e Nationaal Bergerac 2006, 3432 duiven

 •

24e Nationaal  Bergerac 2004, 4588 duiven

 •

24e Nationaal  Limoges, 3923 duiven

 •

29e NPO Brive 2003, 2903 duiven

 •

33e Nationaal Ruffec 2006, 3570 duiven

 •

36e Nationaal Bergerac 2006, 3432 duiven

            48e Nationaal St. Vincemt 2007, 1313 duiven
 •

48e Nationaal Ruffec 2002, 5132 duiven

 •         51e Nationaal Ruffec 2006, 3570 duiven
          53e Nationaal Cahors 2010, 2095 duiven
 •         54e Nationaal Bordeaux 2009, 1914 duiven
 •         59e Nationaal Barcelona 2009, 8042 duiven
 •         54e Nationaal Bordeaux 2009, 1914 duiven
 •           64e NPO Periqueux 2007
 •           69e Nationaal Orange 2010, 3932 duiven
 •           79e Nationaal Ruffec 2005, 4133 duiven
 •           80e NPO Limoges 2010, 2559 duiven
 •           81e Nationaal Orange 2010, 3932 duiven
 •           81e Nationaal Orange 2010, 3932 duiven
 •           83e NPO Periqueux 2007
 •

89e Nationaal Bordeaux jl. ZLU, 4220 duiven

 

 NL98-1364798 "Zwart Goud"

 

 

 Grootmoeder NL05-1915729 "Mette"

 Is tevens een kleindochter van "Zwart Goud"

 

   69e Nationaal Ruffec 2006

   472e Nationaal Bergerac 2008

   600e Nationaal Bergerac 2007

 

  Moeder van :

   12e Nationaal Bordeaux 2009

   68e NPO Cahors 2010

   102e NPO Aurillac 2012