NL17-1375224  :  ( klik voor stamboom )   

                                                                                             

                                         

                                            

                                           

 Duivin NL17-1375224  "Kleindochter Roman en Romée" Blauwbandwitpen.  Rechtstreeks Frank Zwiers

 

 Tevens is de "NL17-1375224" een kleindochter van twee superduiven van Frank Zwiers. Te weten  :  "Le Bernard"  en  "Amber".  (klik op beide namen)

 Beiden nationale winnaars op St. Vincent en Dax in 2016.

 

 

 In de stamboom "Roman" , "Romée" , "Blauwe Benno" , "Le Bernard" , "Amber" , etc...

 

 

 Vader NL16-1163828  “Romulus”  =  zoon "Roman  x  Romée"  : inteelt naar supervliegster/kweekster "ROMEE" (zoon x moeder)  :   rechtstreeks Jelle Jellema.

 

 "ROMULUS" is halfbroer van "RENA".... Topduif met o.a. :

 

     6e INTERNATIONAAL PAU 2016
     8e NATIONAAL BARCELONA 2018

   30e NATIONAAL MARSEILLE 2016

 132e NATIONAAL BARCELONA 2017

 

 en :  "ANKE"  7e INTERNATIONAAL PAU 2016

         "NL19-1328533  =  zoon Roman x New Jade 350"  =  39e NATIONAAL MARSEILLE 2021

 

 

 

  "RENA" Moeder van "New Rena"


 

 Grootvader NL13-1756121 "Roman"  ( uit "Blauwe Benno" x  "Romée")

 

 "ROMAN" is de vader van "RENA" en de grootvader van "NEW RENA"

 

 Is een zoon van "Olympic Romée" en "Blauwe Benno". "Roman" ontpopte zich als super kweker, zo is hij zoals hierboven reeds vermeld reeds vader van de 6e en 7e

 Internationaal Pau 2016, 8e Nationaal Barcelona 2018 en de 30e Nationaal Marseille 2016 en 39e Nationaal Marseille 2021 enz.

 

 

 "Roman" is tevens grootvader van "New Rena" . Dit nieuwe vliegfenomeen met o.a. : 

 

     7e Nationaal Barcelona 2020

   46e Nationaal Pau 2019

   91e Nationaal Marseille 2019

 348e Nationaal Barcelona 2021

 746e Nationaal Narbonnen 2018
 834e Nationaal Agen 2018

 

 

  "Roman"

 

 

 Grootmoeder NL10-1221795 "Olympic Romée"

 

 

 

 

 Palmares "Romée" :

 

     3e Nationaal Bergerac 2013 – 10.237 d.
     3e Nationaal Orange 2013 – 4.302 d.
     6e NPO Autillac 2012 – 3.072 d.
   18e Nationaal St. Vincent 2013 – 4.201 d.
 215e Nationaal Albi 2012
 

 Lees op de website van Jellema haar hele presteren.  >>

 

 

 De nakweek uit "Romée" is fenomenaal te noemen. Kinderen en kleinkinderen van haar vliegen kopprijzen. Te noemen zijn : "Roman" , "Romy" , "Rena" , "New Rena" en vele andere...

 

 Ga naar de website van Jellema en geef in verschillende jaren na "CTRL-F" ingedrukt te hebben  "Romee" in en zie de resultaten. Verbluffend.......

 

 Citaat Jelle Jellema (juli 2019) : "Het is opvallend is dat de nakomelingen van Romée de laatste weken heel goed komen. Vorige week op Barcelona was een dochter mijn

 eerste en bij Hugo Batenburg een kleinzoon. Nu zag ik dat de eerste van Engeland op St. Vincent een kleinzoon van Romée is bij Mark Gilbert".

 

 Een kleine greep van waarvan "Romée" de moeder of grootmoeder is :

 

2e Nationaal Perpignan/Rieux-Minevois 2020 "Lars"
3e Nationaal Barcelona 2019 "Romy"
4e Nationaal Perpignan 2021 "Levi"
  Vader   : Zoon "New Laureaat" x "Romée"  
  Moeder : Dochter (zoon "Orion" x "Silvie") x "Roos" (samenkweek Rekker-Westra)  
5e Internationaal Perpignan 2021  ( tegen 13.274 duiven )  zie 4e Nationaal  
5e Internationaal Pau 2019  
6e Nationaal Narbonne 2019

"Rosalie"

6e Internationaal Pau 2016 "Rena"
7e Nationaal Pau 2020

"Imke"

7e Internationaal Pau 2016  "Anke"
8e Nationaal Barcelona 2018 "Rena"
9e Nationaal Barcelona 2021  
  Kleindochter "Romée" en "Kleine Jade"  
9e Internationaal Barcelona 2019  "Romy"
27e Nationaal Perpignan 2019

"Helena"

33e Nationaal Barcelona 2020   "Helena"
37e Nationaal Barcelona 2021   "Lars"
     

 


 

 Moeder NL16-1626539  "Dubbel Nationaal" uit "Le Bernard  x  "Amber" van Frank Zwiers

 

 Grootvader NL12-3228402  "Le Bernard"  topvlieger bij Frank Zwiers (nu op het kweekhok)

 

 Citaat Frank Zwiers :  "Le Bernard” is de de huidige stervlieger van het hok. Nadat hij in 2015 al de 26e nationaal St. Vincent won was het in 2016 helemaal raak. Wederom op de nationale klassieker vanuit St. Vincent liet hij zijn klasse zien en won met ruim anderhalf uur voorsprong de 1e nationaal tegen 13.472 duiven. vanaf dat moment stond “Le Bernard” volop in de internationale belangstelling echter ondanks diverse biedingen heb ik besloten deze super duif te houden om er een stam mee op te bouwen."

 

 

 

 

 

 Palmares "Le Bernard" :

 

     1e Nationaal St. Vincent 2016 tegen 13.472 duiven
 
  26e Nationaal St. Vincent 2015 tegen 7.830 duiven

   12e NPO St. Vincent 2015

 (half) broer van :


 
       5e NPO St. Vincent 2015
 
     17e Nationaal 7.830 duiven
 
       9e Nationaal Bergerac 2012
 
     18e NPO Dax 2013
 
     20e NPO Bordeaux  2015
 
     26e Nat Orange 2011
 
     53e NPO Orange 2012
 
     64e Nat Cahors
 
•   294e Nat Cahors


 (Groot)vader van :

 
 
        2e Nationaal Perpignan 2019 tegen 4.283 duiven
 
      25e Internationaal 12.752
 
       3e Agen ZLU 3.940 duiven
 
       4e Internationaal Jaarlingen 10.657 duiven
 
       9e Nationaal Marseille 2021 ("Bernardinho" = zoon "Le Bernard")
 
       9e Agen ZLU 3.940 duiven
 
     40e Agen ZLU 5.483 duiven
 •     55e Nationaal Bordeaux 10.638 duiven
 
  100e  Nationaal Agen ZLU 3.940 duiven

 

 Grootmoeder NL12-3228431  "Amber"  topvliegster bij Frank Zwiers (nu op het kweekhok)

 Citaat Frank Zwiers :  "De koningin van het hok als het gaat om presteren. Vanaf jaarling heb ik enorm veel vertrouwen gehad in deze duivin echter het kwam er nooit helemaal uit. In 2014 had ze de pech dat ze 2x vanuit een marathon vlucht werd terug gebracht met de auto vanwege afgelasting. In 2015 opnieuw de mand in en miste ze op St. Vincent om vervolgens de 16e NPO Bergerac en de 91e NPO Tarbes te winnen. In 2016 loste ze de belofte volledig in en won ze een mooie prijs maar het klapstuk was op nationaal Dax alwaar ze om 05:00:42 arriveerde en daarmee de 1e nationaal won. Net als "Le Bernard" blijft ook "Amber" in mijn bezit en word ze niet verkocht."

 

 

 

 Palmares "Amber" :

     1e Nationaal Dax 2016 tegen 4.616 duiven  ( snelste van 12.815 duiven )
 
 16e NPO Bergerac 2015
 
 51e Nationaal Bergerac 2015 tegen 4.662 duiven
 
 91e NPO Tarbes 2015 tegen 1.196 duiven

 (Groot)moeder van :


 
    9e Agen ZLU 3.934 duiven
 
•  11e Internatuionaal Jaarlingen 10.657 duiven
 
 19e NPO Cahors 1.052 duiven
 
 25e Narbonne 6.725 duiven
 
 28e Perigueux 7.308 duiven
 
 34e Bordeaux 2.199 duiven
 
 37e Agen ZLU 5.483 duiven
 
 55e Bordeaux 10.638 duiven
 
 71e Agen ZLU 5.483 duiven


 Zuster van "Balthasar" :


 
  12e NPO Tarbes 2015
 
  53e Nat. 5.413 duiven
 • 27e NPO St. Vincent 2015