NL21-2148526  : ( klik voor stamboom )      

                                                                                             

                                         

                                            

                                           

 Duivin NL21-2148526  Kleindochter "NEW RENA"  en  "JILL" Lichtkras,  uit rechtstreekse Jellema duiven.

 

 

 In de stamboom "New Rena" , "Jill" , "Rena" , "broer Dafne" , "Jort" , "New Jade 1" ,  "New Jade 2" , "Special Jade" , "Roman", etc...

 

 Aan vaderskant ingeteeld naar "RENA".

 

 

 

     NL21-2148526  Kleindochter "NEW RENA"  en  "JILL"

 

                                                                                                                                                  

 

   

     "RENA"

                                                                                                                                                  

 

 

 Vader NL20-1166075  "Zoon NEW RENA"  ( 2x "RENA" als grootmoeder )   Rechtstreeks Jelle Jellema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Grootvader NL19-1328595  "Zoon Rena"  ( nieuw Barcelona talent voor de komende jaren ? )

 

 Vloog zelf :

 
 
•  176e Nationaal Marseille 2021
 
•  159e Nationaal Perpignan 2021
 
•  523e Nationaal Agen 2020

     Kleinzoon van "The Special One"
 • 1e Internationaal Barcelona 2015

    
Kleinzoon van "Kleine Jade"
 
• 1e Internationaal Barcelona 2014

    Kleinzoon van "Roman"
 
• Vader van 6e en 7e INTERNATIONAAL PAU 2016 en 30e Nationaal Marseille
 
• 8e Nationaal Barcelona 2018 ( "RENA" )
 

    Kleinzoon van "Evi"
 
•   9e Nationaal Perpignan 2016
 
• 10e Nationaal Barcelona 2016



 Halfbroer van "NEW RENA"  ( stamboom : "New Rena" )

 

 •      7e Nationaal Barcelona 2020
 
•    46e Nationaal Pau 2019
 
•    91e Nationaal Marseille 2019

 •   346e Nationaal Barcelona 2021
 
•  746e Nationaal Narbonne 2018
 
•  834e Nationaal Agen 2018

 

 Broer van de NL19-1328595 is de NL19-1328351 ( vloog in 2021 de 117e Nationaal Perpignan ZLU )

 

 

    NL19-1328595

 

 

 Overgrootvader NL15-1687689 "SPECIAL JADE 1"  ( uit "THE SPECIAL ONE"  x  "KLEINE JADE" :  beiden winnaar Internationaal BARCELONA )

 

 

 Vader van :


 
•       6e NPO Bergerac 2018
 
•    53e VNCC Limoges 2020
 
•    74e NPO Limoges 2020
 
•    77e NPO Perigueux 2019
 
•  181e Nationaal Agen 2018
 
•  191e Nationaal Barcelona 2020
 
•  210e NPO Perigueux 2020
 
•  242e NPO Bergerac 2020
 
•  259e Nationaal Perpignan 2018

 

 

 Overgrootmoeder NL14-1559583 "RENA"  ( uit topkweker "ROMAN"  :  "ROMAN" is de vader van "RENA" en de grootvader van "NEW RENA" )

 

 "Rena" won in 2020 de 8e Nationaal Barcelona tegen 3.912 duiven. Reeds in 2016 wist zij op de ZLU-vluchten drie mooie prijzen te vliegen en werd daarmee in de ZLU de 5e asduif over

 alle ZLU-vluchten. In de Fondunie 2000 was er in 2016 geen betere duif en werd ze afgevlagd als 1e Duifkampioen. Haar imposante rijtje prestaties ziet er als volgt uit:

 

 De vader van "Rena" is "Roman", een van de topkwekers bij Jelle Jellema. "Roman" is een zoon van de "Blauwe Benno" en superduivin "Romιe".

 "Blauwe Benno" is gekweekt door Benno Kastelein en komt uit een zoon "Limoosje" van Harold Zwiers x een inteeltduivin naar de "Saffier" van Jelle.

 Moeder "Romιe" is gekweekt door Jellema zelf en komt uit een inteeltdoffer "Saffier" x een duivin uit de "Jackpot" van Nico Volkens.

 De moeder van "Rena" is "Evi" (uit "MG430"), was ιιn van de beste duivinnen van Jellema. Zij won tijdens haar vliegcarriθre maar liefst 3 kopprijzen Nationaal.

 

 •  10e Nationaal Barcelona 5.239 d.
 
•    9e Nationaal Perpignan 4.027 d.
 
•  27e Nationaal Perpignan 5.589 d.

 

 

 Palmares "RENA" :

 

     6e INTERNATIONAAL PAU 2016
     8e NATIONAAL BARCELONA 2018

   30e NATIONAAL MARSEILLE 2016

 132e NATIONAAL BARCELONA 2017

 

    "RENA"

 

 

 

  Grootmoeder NL17-1732286 "NEW RENA" dochter van "JORT" x "RENA"

 

 

 

 
 Palmares "NEW RENA" ( stamboom :
 "New Rena" )

 
•      7e Nationaal Barcelona 2020
 
•    46e Nationaal Pau 2019
 
•    91e Nationaal Marseille 2019
 
•  346e Nationaal Barcelona 2021
 
•  746e Nationaal Narbonne 2018
 
•  834e Nationaal Agen 2018

 

 

 Ongekende prestaties en wederom het bewijs dat uit de goede duiven ook weer goede duiven voortkomen.
 Zie onderstaande reeks van voorouders aan moederskant van "NEW RENA" ...

 "New Rena" >> "Rena" >> "Evi" >> "Roman" >> "Blauwe Benno" >> "Romιe" >> "MG430" >> "Orion" >> "Mirna" >> "Miss Gijsje" >> etc...

 

 Overgrootvader NL14-1559621 "JORT"

 

 Palmares "JORT" :

 

 •    45e Nationaakl Marseille 2016
 
•    69e NPO Orange 2015
 
•  116e Nat.ionaal Pau 2016
 
•  322e NPO Bergerac 2015


  Vader van :
 
•  7e Nationaal Barcelona 2020
 
• 46e Nationaal Pau 2019
 
• 91e Nationaal Marseille 2019

 

 

 Overgrootmoeder NL14-1559583 "RENA"  ( uit topkweker "ROMAN"  :  "ROMAN" is de vader van "RENA" en de grootvader van "NEW RENA" )

 

 Zie verder hierboven >>

 

 


 

 

 Moeder NL19-1328217  "Broer Dafne" x "dochter Jill"   rechtstreeks Jelle Jellema

 

 

 

 

 

 

 

 Grootvader NL15-1321021  "Broer Dafne" uit "New Jade 1"  x  "081 dochter Orion"

 

 

 De NL15-1321021 is de nestbroer van "Dafne" .  De NL13-1756081 is de moeder van zowel "Dafne" als ook van haar broer de "021".

 De NL13-1756082 ("New Orion") en nestbroer van de NL13-1756081 is vader van de 1e Nationaal Agen 2018 Jaarlingen tegen 10530 duiven. 

 Dat is deze topduif "New Miss Laureaat".  Zie >>

 

 

 Palmares NL15-1321021 "Broer Dafne" :

 

 •    79e Internationaal Narbonne 2016
 
•  736e Nationaal Agen 2016
 
•  832e Nationaal Perpignan 2017

 

 

  Kleinzoon Barcelona winnaars :
 "New Laureaat" en "Kleine Jade"

 


 Palmares "Dafne" :


 
•      3e Nationaal Peripignan 2016
 
•    85e Nationaal Pau 2017
 
•      1e Pau Fiante 376 duiven
 
•  258e Nationaal Agen 2016
 
•  390e Nationaal Marseille 2017

 

 

 

 

 

 

 Grootmoeder NL15-1321202  "Jill" uit "New Jade 2"  x  "Bont Goud"

 

 

 Palmares "JILL" :

 

 •     2e Internationaal Perpignan 2017
 
•   72e Nationaal Barcelona 2019
 
•  132e Nationaal Barcelona 2018
 
•  369e Nationaal St. Vincent 2017
 
•  613e Nationaal Perpignan 2016
 
•  673e Nationaal Agen 2016

 


 Kleindochter van "New Laureaat"  , "Kleine Jade" en "Zwart Goud"

 

 

 Leuk detail :

 

 In het weekend  dat "Jill" de 2e Internationaal Perpignan 2017 won, vloog volle zuster "Stefanie" de 2e Nationaal Cahors 2017 bij Ultsje Jellema.
 Ook in hetzelfde weekend broer "Leon" de 47e Nationaal Cahors 2017 als jaarling bij Ultsje Jellema.

 Gekweekt uit "New Jade 2", volle broer van "New Jade 1" = vader van "Dafne"

 Zowel "New Jade 2" en "New Jade 1" komen uit Internationale Barcelona winnaars

 – "New Laureaat"

 1e Int. Barcelona – 25382 duiven 2013

 1e Prov. / 8e Nat. Barcelona – 1281 duiven 2011

 323e Nat. Barcelona – 11590 duiven 2012

 Winnaar Golden Wing Barcelona 2013

 14e Nat. Barcelona racer PIPA-rankings over 2 jaar

 27e Int. Barcelona racer PIPA-rankings over 2 jaar

 Gevlogen door Luc Wiels, nu superkweker bij Batenburg-v.d. Merwe

 – "Kleine Jade"

 1e Int. Barcelona – 20669 duiven 2014

 Winnaar van de 1e Internationaal op de grootste afstand ooit  =  1258 km

 32e NPO Brive 2014